Dierenspeciaalzaak Jongsma
 

Konijn & knaagdier

Konijnen, hamsters en cavia’s zijn weliswaar niet zo groot, maar uw liefde voor uw huisdier is dat natuurlijk wel en ook onze liefde is groot voor de knaagdieren. Dat kun je wel zien in onze mooie knaagdierenverblijven die op mooi groot formaat zijn waar de dieren die graag een groot sociaal leven lijden ook daar de ruimte voor hebben.  We verkopen in de winkel alle soorten verblijven die geschikt zijn voor de kleine huisdieren.


Ook is voeding een groot en belangrijk aspect in de verzorging. We hebben daarom ook naast onze ruime keuze aan kant en klare voeding zoals gemengd of in biks of pallet vorm en natuurlijk heel veel soorten kruidenhooi ook veel natuurlijke snacks zoals mais, haver, kruidenmixen en nog veel meer.

Spelen en verzorging morgen we natuurlijk niet vergeten, daarom hebben wij ook een ruime keuze aan verschillende soorten speelgoed en alles voor de verzorging .

Populaire merken

* Care+ Beaphar

* Sciene selective

* Puur

* Animal adventure, natuurlijk lekkere snacks

* Puik Greenline

* Deli Nature 5* menu

Heeft u huisdier gezondheids problemen dan kunnen wij dit al vaak oplossen met juiste voeding, vraag onze medewerkers om hulp wij helpen u graag verder. Zit uw merk er niet tussen dan kunnen wij vaak het merk bestellen .